Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de coriandre fraîche, coupé en trois (5 cm de tiges retirés)
- 5 gousses d'ail
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- ½ c. à café de piment en poudre, fort
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 1 poulet (1,5 kg), coupé en morceaux
- ½ citron confit, coupé en bâtonnets (la peau seulement)
- 1 bouquet de persil frais, coupé en trois (10 cm de tiges retirés)
- 600 g de pommes de terre, coupées en dés de 2 cm
- 1 - 2 doses de safran en poudre (0,1 g par dose)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1481 kJ / 352 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Crevettes à la chermoula
40min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35 Min
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1h 45min
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Calamars Assam
30min
Curry d'agneau du Cachemire
3 godz. 35 min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50 min
Pastilla
2h 20min
Zaalouk d’aubergine
45min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min