Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
nebo 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
nebo 80 g de vino dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 856 kJ / 204 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 409 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 Min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Res con pimientos y salsa picante
40 Min
Rollitos de carne con caldillo
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Rollitos de pollo con hongos y epazote
55 Min
Carne de res con pimientos
25 Min
Pechugas rellenas con salsa de almendras
45 Min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Res con almendras
40 Min
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min