Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de zanahorias, en bastones (5 cm x 0.5 cm)
- 3 cdas de aceite de coco
- 2 dientes de ajo, aplastados
- 1 ½ cdita sal
- 1 pizca pimienta molida
- 2 cdas hojas de salvia fresca
- 2 cdas orégano fresco
- 3 cdas hojas de menta frescas
- 1000 g agua
- 100 g quinoa en grano
- 250 g de mezcla de arroz salvaje
-
6
cebolla cambray, picada
nebo 60 g echalot, picado - 120 g pimiento rojo, en cubos (1 cm)
- 2 - 3 limones verdes, la ralladura y el jugo, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles negros
14h
Torta de elote con queso
40 min
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1h 25min
Pizza Marina
1h
Tortilla de arroz
1h
Papas con especias
1h
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40min
Frijoles charros
25 min
Pappardelle con arúgula y requesón
1h
Pastel Alemán
1 godz. 10 min
Arroz integral con espinacas
45 min
Salsa pomodoro
40 min