Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de puerro en rodajas de 5 mm
- 100 g de fiambre de pavo en tiras de 50x5 mm
- 350 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en dados de 3 cm
- 2 pellizcos sal
- 1 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 5 ramitas de cebollino fresco en aros de 2 mm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 308 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo a la mostaza
30 Min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4 Std.
Pechuga de pavo al curry
50 Min
Jamoncitos de pollo con cítricos
5h
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 Min
Dados de pavo en salsa de setas
40 Min
Estofado de pavo al ajillo
45 Min
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45 Min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 Min
Risotto con calabacín y beicon
35 Min