Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de puerro en rodajas de 5 mm
- 100 g de fiambre de pavo en tiras de 50x5 mm
- 350 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en dados de 3 cm
- 2 pellizcos sal
- 1 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 5 ramitas de cebollino fresco en aros de 2 mm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 308 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de pavo al ajillo
45 min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Pollo a la mostaza
30 min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Filetes rusos de pavo y espinacas
40 min
Dados de pavo en salsa de setas
40 min
Curry de cerdo salteado
1h
Pastel de pavo con batatas
1 godz. 30 min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4h
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45 min