Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g Pflanzenöl
nebo 20 g Butterschmalz - 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10 min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 Std.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Gulasch
2h
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.