
Zařízení & příslušenství
Pork in green pepper and cognac sauce
Příprava 15min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
495.7 kcal /
2081.7 kJ
Protein
52.2 g
Tuk
27 g
Sacharidy
8.8 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sodík
914.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Blade Cover Cooking
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland