Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 914.4 mg
Alternativní recepty
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Pork with black bean sauce
30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min