Zařízení & příslušenství
Pork in green pepper and cognac sauce
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
914.4 mg
Protein
52.2 g
Kalorie
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Blade Cover Cooking
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min.
Citrus seafood salad
1hod.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min.
Inside-out chicken parmigiana
1hod. 30min.
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1hod. 45min.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1hod. 15min.
Oysters Kilpatrick
15min.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1hod.