
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brown onions cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- 1 tsp salt plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 495.7 kcal / 2081.7 kJ
- Protein
- 52.2 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 914.4 mg
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Béarnaise sauce
20 Min
Orange Campari marmalade
1 Std. 35 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min