Pork in green pepper and cognac sauce

Pork in green pepper and cognac sauce

3.0 14 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
4 portions

Suroviny

  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • pork medallions (3 cm thick)
    800 g
  • cognac
    150 g
  • green peppercorns drained
    2 tsp
  • water
    600 g
  • stock paste of choice
    2 tsp
  • crème fraîche
    200 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • gluten free cornflour
    35 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • button mushrooms
    250 g
  • fresh chives finely sliced
    1 bunch

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 495.7 kcal / 2081.7 kJ
Protein 52.2 g
Tuk 27 g
Sacharidy 8.8 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sodík 914.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...