Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Pork in green pepper and cognac sauce
TM6 TM5

Pork in green pepper and cognac sauce

3.0 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 2 brown onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 800 g pork medallions (3 cm thick)
  • 150 g cognac
  • 2 tsp green peppercorns, drained
  • 600 g water
  • 2 tsp stock paste of choice
  • 200 g crème fraîche
  • 1 tsp sweet paprika
  • 35 g gluten free cornflour
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 250 g button mushrooms
  • 1 bunch fresh chives, finely sliced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2081.7 kJ / 495.7 kcal
Protein
52.2 g
Sacharidy
8.8 g
Tuk
27 g
Nasycený tuk
13.5 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
914.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty