Bruschetta with white bean purée and gremolata

Bruschetta with white bean purée and gremolata

4.7 17 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
8 portions

Suroviny

Gremolata
  • lemon peel only, no white pith
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves only
    10 g
White Bean Purée
  • canned cannellini beans rinsed and drained
    400 g
  • garlic clove
    1
  • lemon juice
    30 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 - 3 sprigs
Assembly
  • sourdough bread rye (gluten-free bread if required)
    8 slices
  • extra virgin olive oil to brush and drizzle
  • cherry tomatoes cut in halves
    250 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 959.6 mg
Protein 19.2 g
Kalorie 2095.7 kJ / 500.9 kcal
Tuk 9.8 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 85.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...