Zařízení & příslušenství
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
139.6 mg
Protein
11.7 g
Kalorie
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
14.6 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Summer Harvest
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Traditional crème brûlée
25 Std.
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 Std. 30 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Keine Bewertungen