Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au chou-fleur
45 min
Velouté de betterave au lait de coco
40 min
Pancakes aux épinards
30 min
Tatin aux navets
1h 10 min
Soupe de blette
35 min
Purée de maïs au miso
25 min
Dahl de pois cassés
1h 55min
Fondue de poireaux au chèvre
40 min
Flans de poireau
35 min
Soupe de poire à la fève tonka
15min
Houmous haricots blancs et avocat
10min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 min