Dip aux haricots verts

Dip aux haricots verts

4.4 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 200 g de haricot vert frais coupés en tronçons
  • 1 échalote coupée en deux
  • 1 piment frais coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
  • 1 feuille de sauge fraîche et un peu pour la finition
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de pois chiches en conserve égouttés et un peu pour la finition
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 159 mg
Protein 3 g
Kalorie 699 kJ / 167 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...