Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houmous de courgette
10 Min
Crème d'avocat aux herbes
10 Min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1u.
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Houmous de petits pois
55min
Houmous haricots blancs et avocat
10 Min
Purée d'aubergines et de pois chiches
1h 5min
Pesto persil-amande
10 Min
Croquettes de chou-fleur, mayonnaise au safran
1 godz. 30 min