Velouté de panais, petits pois et moules

Velouté de panais, petits pois et moules

4.2 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 130 g de poireau coupé en tronçons
  • 15 g de beurre
  • 500 g de panais coupés en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 150 g de petits pois frais ou surgelés
  • crème liquide 30-40% m.g. pour le service

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 330.8 mg
Protein 22 g
Kalorie 1266.5 kJ / 302 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 11.5 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...