Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de poireau, coupé en tronçons
- 15 g de beurre
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- crème liquide 30-40% m.g., pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1266.5 kJ / 302 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 330.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50min
Soupe de chou-fleur au parmesan, filet mignon sauce à la poire et légumes vapeur
1 godz. 30 min
Soupe froide mangue-coco
10 min
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12 godz. 30 min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1 godz. 15 min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 godz. 10 min
Moules à la crème de panais et topinambour
45min
Sorbet courgette-citron
8ωρ. 5 λεπτ.
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30min
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16h 45 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1 godz.
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1 godz. 10 min