Velouté de panais, petits pois et moules
TM6 TM5

Velouté de panais, petits pois et moules

4.1 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 130 g de poireau, coupé en tronçons
  • 15 g de beurre
  • 500 g de panais, coupés en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 150 g de petits pois frais ou surgelés
  • crème liquide 30-40% m.g., pour le service

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1266.5 kJ / 302 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
25.5 g
Tuk
10 g
Nasycený tuk
5.5 g
Vláknina
11.5 g
Sodík
330.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty