
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de poireau coupé en tronçons
- 15 g de beurre
- 500 g de panais coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- crème liquide 30-40% m.g. pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 302 kcal / 1266.5 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 330.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de carottes, haricots rouges et maïs
30min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Soupe de pois chiches épicée aux moules
30min
Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché
12hod. 55min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Soupe aux légumes et aux œufs
40min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50min
Soupe de lentilles aux épinards et au poulet
40min
Minestrone d'hiver
1hod. 10min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30min