Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 375 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 195 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 120 g d'eau
- 3 pincées de sel
La farce
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- 50 g de riz
- 1000 g de blettes, les feuilles et les côtes, rincées et coupées grossièrement
- 120 g de parmesan, en morceaux
- 3 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de pignons de pin grillés
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Frittata de courgettes et ricotta
40min
Tourte aux blettes
13 Std.
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Tourte aux blettes
2h 20min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10min
Farçou
2h 20min
Fèves fraîches à la catalane
3h
Gratin de blettes
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min