Kompatibilní verze
Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes
- 2 gousses d'ail
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits artichauts
- 500 g d'eau, et de l'eau froide pour les artichauts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Epinards à la crème
25min
Potée de légumes
1h 30min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12 godz.
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min