Kompatibilní verze
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 356 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min