
Kompatibilní verze
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 356 kcal / 1522 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
Alternativní recepty
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Pizza de polenta à l'andouille
45min
Risotto aux asperges
45min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min