Kompatibilní verze
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 356 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min.
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1u. 10min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta au gorgonzola
25 min.
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min