Kompatibilní verze
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 356 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 Std.
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1h 40min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 λεπτ.