Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 3 gousses d'ail, pelées
- 1 tomate, pelée et en morceaux
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel (et 2 pincées)
- du poivre moulu
- 1 oignon, émincé
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poireau, émincé finement
- 1 branche de céleri, en petit dés
- 100 g de carotte, en petits dés
- 1000 g d'eau
- 100 g d'haricots verts extra-fins, en tronçons
- 150 g de haricots coco roses, frais et écossés
- 100 g de pomme de terre, en petits dés
- 200 g de courgette, en petits dés
- 70 g de pâtes sèches, type spaghetti (complet), en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 448 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Soupe au pistou
40min
Minestrone d'hiver
1sa 10 dk
Caponata sicilienne
35min
Couscous aux légumes
40min
Chakchouka au four
1sa 10 dk
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
1sa 25 dk
Pastilla aux restes de viande
1h 15min
Morue à la méditerranéenne
1sa 25 dk
Soupe corse
13h 15min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 Std. 45 Min