Kompatibilní verze
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 300 g de brocciu
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 25 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de noisettes, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1399 kJ / 338 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Velouté de panais, petits pois et moules
55 min
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55 min
Petits pois à la française
30min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50min
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45min
Légumes croquants
1 Std.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Filets de colin, purée de haricots plats
35min
Riz aux petits légumes
40min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min