Kompatibilní verze
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 300 g de brocciu
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 25 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de noisettes, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1399 kJ / 338 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Oeuf mollet en feuilleté
1 Std. 5 Min
Coquillages à la citronnelle et au chou chinois
35min
Œuf mollet aux palourdes et petits pois
50min
Œuf mollet aux asperges
1 Std. 20 Min
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
25min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min