Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Worst met erwtenrisotto
30 min
Indiase groentencurry
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zalm en venkel risotto
25 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Asperge-watermeloen salade
40min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Mediterrane visschotel
1h 30min