
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 50 g ui gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 150 g verse jonge spinazie
- 90 g gefermenteerde melk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 718 kcal / 3008 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 70 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1hod. 45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gezouten-Karamelijs
14hod.
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Pompoenrisotto met spek
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min