Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Vichyssoise met pasta
35min
Hartige taart met savooiekool
1h 30 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Indiase groentencurry
50min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Moussaka met linzen
2h 20 min