Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm en venkel risotto
25 min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Bloemkool korma
2h 20min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Pompoenrisotto met spek
25 min