Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g Weißwein
nebo 100 g Wasser - 80 g Olivenöl
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Butter, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Paprika (ca. 180 g), in Stücken (ca. 2 cm)
-
200
g Blattspinat, frisch
nebo 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt - 45 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- 15 Oliven, schwarz, entsteint (ca. 45 g), in Ringen
- 80 g Feta, in Stücken
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 60 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20 min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Linsen-Moussaka
2h 30 min
Spinat-Empanada
1h
Gemüse-Schmand-Kuchen
1h 30min
Spinattarte
1h 20 min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20 min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15 min
Porree-Feta-Tarte
2h