Zařízení & příslušenství
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
3 porce
Suroviny
Náplň
-
20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm)20 gramů čerstvého estragonu jen lístky
-
80 gramů artyčokových srdíček v oleji scezených
-
100 gramů ricotty
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
-
3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
-
voda na ponoření sáčku
-
1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
2 červené papriky napůl, bez semínek
-
4 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
188 mg
Protein
52 g
Kalorie
1756 kJ /
420 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min.
Restované kostky kuřecího masa
15min.
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Paštika z kachních jater
45min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.