Zařízení & příslušenství
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
3 porce
Suroviny
Náplň
-
20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm)20 gramů čerstvého estragonu jen lístky
-
80 gramů artyčokových srdíček v oleji scezených
-
100 gramů ricotty
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
-
3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
-
voda na ponoření sáčku
-
1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
2 červené papriky napůl, bez semínek
-
4 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
188 mg
Protein
52 g
Kalorie
1756 kJ /
420 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuřecí frikasé s chřestem
1hod.
Zhnědlá šalotka (250 gramů)
Žádné hodnocení
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4hod. 45min.
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1hod. 10min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.
Vaječný likér se šafránem
2hod. 25min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.