
Zařízení & příslušenství
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
Příprava 25min
Celkový 2hod. 10min
3 porce
Suroviny
Náplň
-
čerstvého estragonu jen lístky20 gramů
-
artyčokových srdíček v oleji scezených80 gramů
-
ricotty100 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
-
kuřecí prsa (à 180–200 gramů)3
-
voda na ponoření sáčku
-
vody (přibližně)1400 - 1500 gramů
-
citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)30 gramů
-
červené papriky napůl, bez semínek2
-
stroužky česneku4
-
olivového oleje40 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
420 kcal /
1756 kJ
Protein
52 g
Tuk
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
188 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous-vide TM6 s krytem mixovacích nožů
5 recept
Česká republika
Česká republika