Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
TM6

Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Náplň

  • 20 gramů čerstvého estragonu, jen lístky
    nebo 20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm)
  • 80 gramů artyčokových srdíček v oleji, scezených
  • 100 gramů ricotty
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře

Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky

  • 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
  • voda, na ponoření sáčku
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • 2 červené papriky, napůl, bez semínek
  • 4 stroužky česneku
  • 40 gramů olivového oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1756 kJ / 420 kcal
Protein
52 g
Sacharidy
3 g
Tuk
21 g
Nasycený tuk
4 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
188 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty