Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

5.0 4 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 2hod. 10min
3 porce

Suroviny

Náplň
  • čerstvého estragonu jen lístky
    20 gramů
    20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm)
  • artyčokových srdíček v oleji scezených
    80 gramů
  • ricotty
    100 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
  • kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
    3
  • voda na ponoření sáčku
  • vody (přibližně)
    1400 - 1500 gramů
  • citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    30 gramů
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • červené papriky napůl, bez semínek
    2
  • stroužky česneku
    4
  • olivového oleje
    40 gramů
  • soli
    ¼ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    1 špetka

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 420 kcal / 1756 kJ
Protein 52 g
Tuk 21 g
Sacharidy 3 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 188 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...