Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

4.2 6 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
3 porce

Suroviny

Náplň
  • 20 gramů čerstvého estragonu jen lístky
    20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm)
  • 80 gramů artyčokových srdíček v oleji scezených
  • 100 gramů ricotty
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
  • 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
  • voda na ponoření sáčku
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • 2 červené papriky napůl, bez semínek
  • 4 stroužky česneku
  • 40 gramů olivového oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 188 mg
Protein 52 g
Kalorie 1756 kJ / 420 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...