
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů hovězího masa nízkého roštěnce
- 1 čajová lžička hrubozrnné soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
- 1 větvička čerstvého rozmarýnu jen lístky
- 150 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů worcesterové omáčky
- 150 gramů kečupu
- 170 gramů olivového oleje
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 676.5 kcal / 2830.3 kJ
- Protein
- 39.7 g
- Tuk
- 51.8 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Sodík
- 1500.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thajská tomyum zoodle polévka
45min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
15min
Cuketové zoodles carbonara
40min
Char siu marináda
10min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8hod. 30min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25hod. 5min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min