
Zařízení & příslušenství
Sous-vide roastbeef
Příprava 30min
Celkový 94hod. 45min
4 porce
Suroviny
-
hovězího masa nízkého roštěnce700 gramů
-
hrubozrnné soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
čerstvého tymiánu jen lístky1 snítka
-
čerstvého rozmarýnu jen lístky1 větvička
-
dijonské hořčice150 gramů
-
worcesterové omáčky50 gramů
-
kečupu150 gramů
-
olivového oleje170 gramů
-
vody (přibližně)1400 - 1500 gramů
-
citrónové šťávy30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
676.5 kcal /
2830.3 kJ
Protein
39.7 g
Tuk
51.8 g
Sacharidy
15.9 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sodík
1500.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí III
25 recept
Česká republika
Česká republika