Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů hovězího masa, nízkého roštěnce
- 1 čajová lžička hrubozrnné soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 větvička čerstvého rozmarýnu, jen lístky
- 150 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů worcesterové omáčky
- 150 gramů kečupu
- 170 gramů olivového oleje
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2830.3 kJ / 676.5 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 51.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1500.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1h
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8 Std. 15 Min
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Žádné hodnocení
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 godz. 50 min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 Min
Beer Mojito
5 Min
Sýrový věnec z plněných pizza kuliček
2 Std. 30 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30 min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
High protein kapsa se sýrem, slaninou a míchanými vejci
50 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min