Zařízení & příslušenství
Sous-vide roastbeef
Příprava 30min.
Celkový 94hod. 45min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů hovězího masa nízkého roštěnce
-
1 čajová lžička hrubozrnné soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 větvička čerstvého rozmarýnu jen lístky
-
150 gramů dijonské hořčice
-
50 gramů worcesterové omáčky
-
150 gramů kečupu
-
170 gramů olivového oleje
-
1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30 gramů citrónové šťávy
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1500.8 mg
Protein
39.7 g
Kalorie
2830.3 kJ /
676.5 kcal
Tuk
51.8 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí III
26 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
6hod. 10min.
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Žádné hodnocení
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10hod. 15min.
Koprový olej
8min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1hod. 35min.
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11hod. 30min.
Italská ciabatta
4hod. 30min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.