
Zařízení & příslušenství
Sous-vide roastbeef
Příprava 30min.
Celkový 94hod. 45min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů hovězího masa nízkého roštěnce
-
1 čajová lžička hrubozrnné soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 větvička čerstvého rozmarýnu jen lístky
-
150 gramů dijonské hořčice
-
50 gramů worcesterové omáčky
-
150 gramů kečupu
-
170 gramů olivového oleje
-
1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30 gramů citrónové šťávy
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
676.5 kcal /
2830.3 kJ
Protein
39.7 g
Tuk
51.8 g
Sacharidy
15.9 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sodík
1500.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí III
25 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Karpatka
4hod. 30min
Kremrole
2hod. 5min
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13hod. 20min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Aïoli
5min