Zařízení & příslušenství
Plněné středomořské bagety
Příprava 1hod.
Celkový 3hod. 10min.
16 krajíc / plátek
Suroviny
Těsto na bagety
-
5 větviček tymiánu, čerstvého pouze lístky
-
2 větvičky rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
-
½ svazku oregana, čerstvého pouze lístky
-
450 gramů hladká mouka
-
300 gramů špaldové mouky
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
470 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
Náplň a dokončení
-
125 gramů mozzarelly na kousky
-
150 gramů sýru goudy na kousky
-
80 gramů sýru parmazánu na kousky
-
5 větviček bazalky, čerstvé pouze lístky
-
½ svazku oregana, čerstvého pouze lístky
-
80 gramů másla měkkého, na kousky
-
280 gramů paprik červených, na kousky (cca 2 cm)
-
250 gramů cukety přepůlené, na plátky (široké 1 cm)
-
200 gramů žampiónů, hlaviček, čerstvých na půlky, event. na čtvrtky podle velikosti
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky černého pepře, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 krajíc / plátek
Protein
12 g
Kalorie
1353 kJ /
323 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza s rajčaty, červenou paprikou, špenátem a vejci
1 h 45 min
Rychlé listové těsto
2 h
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 h
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 h
Špaldová pizza s lososem
1 h 15 min
Žitný vícezrnný chléb
1 h 15 min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 h 45 min
Pizza diavola
1 h 45 min
Focaccia s cibulí
2 h 20 min
Pizza alla Romana
1 h 40 min
Pizza alla marinara
1 h 35 min
Pizza Quattro stagioni
1 h 30 min