Zařízení & příslušenství
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cukru
-
1 čajová lžička vanilkového cukru
-
1 ½ čajové lžičky mleté skořice
-
4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
-
voda na ponoření sáčků
-
850 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
mandlové vločky orestované
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
3 mg
Protein
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min.
Lehce orestované zelené fazolky
25min.
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min.
Restované proužky krůtího masa
15min.
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min.
Sejkory se skořicovou omáčkou
20min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min.
Restované hříbky s česnekem
20min.
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.