Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cukru
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 1 ½ čajové lžičky mleté skořice
- 4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
- voda, na ponoření sáčků
- 850 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - mandlové vločky, orestované
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Bylinkový olej
2 Std. 5 Min
Bílý jogurt ve Varoma
12h
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Holandská omáčka
15min
Marinované krevety
1h 10min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 Min
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1h 55min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min
Čokoládové dortíky
1 Std.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min