Zařízení & příslušenství
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cukru
-
1 čajová lžička vanilkového cukru
-
1 ½ čajové lžičky mleté skořice
-
4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
-
voda na ponoření sáčků
-
850 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
mandlové vločky orestované
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
3 mg
Protein
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Domácí karamely
2hod.
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14hod.
Smažené kuře a la Kentucky
3hod. 20min.
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2hod. 30min.
Profiterolky s hráškovým krémem
2hod.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Malinové makronky
26hod.
Mini Pavlova
1hod. 45min.
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6hod.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min.
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35min.