Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cukru
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 1 ½ čajové lžičky mleté skořice
- 4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
- voda, na ponoření sáčků
- 850 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - mandlové vločky, orestované
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Domácí karamely
2h
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1h
Pomerančový dort se zakysanou smetanou
5h 30min
Glazovaná karotka s medem
1h 20min
Sůl z jehličí
5min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Citrónová bábovka v páře
2u. 20min
Brusinkové čatní
25min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2u. 20min
Vaječný likér se šafránem
2 Std. 25 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2u. 20min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min