
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cukru
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 1 ½ čajové lžičky mleté skořice
- 4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
- voda na ponoření sáčků
- 850 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - mandlové vločky orestované
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 244 kcal / 1024 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Maracujovo-čokoládová ganache
3hod. 10min
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26hod.
Glazovaná karotka s medem
1hod. 20min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2hod. 30min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min
Růžové makronky s jahodovou ganache
2hod. 30min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min
Smažené kuře a la Kentucky
3hod. 20min