Zařízení & příslušenství
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cukru
-
1 čajová lžička vanilkového cukru
-
1 ½ čajové lžičky mleté skořice
-
4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
-
voda na ponoření sáčků
-
850 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
mandlové vločky orestované
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
3 mg
Protein
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vaječný likér se šafránem
2hod. 25min.
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min.
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min.
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12hod.
Sýr typu mascarpone
22hod.
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2hod.
Borůvkový jogurt
13hod.
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4hod. 30min.
Arašídové máslo
10min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.
Panna cotta
6hod. 15min.