Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piononos
- 4 huevos L
- 100 g de azúcar
- 2 cucharaditas de miel
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 100 g de harina de repostería
- 4 huevos (L)
Crema de relleno
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- 120 g de azúcar glas
- 60 g de cacao puro en polvo
Cobertura
- 200 g de nata
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nueces peladas troceadas
- 4 - 6 nueces en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2504 kJ / 599 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 46.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tarta San Marcos
4h
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 godz.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Triángulos de chocolate
4h 30min
Milhojas de merengue
1h 40min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Fantasmas de merengue
4h
Crema pastelera (Espesar)
15 Min