Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piononos
- 4 huevos L
- 100 g de azúcar
- 2 cucharaditas de miel
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 100 g de harina de repostería
- 4 huevos (L)
Crema de relleno
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- 120 g de azúcar glas
- 60 g de cacao puro en polvo
Cobertura
- 200 g de nata
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nueces peladas troceadas
- 4 - 6 nueces en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2504 kJ / 599 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 46.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2 godz. 30 min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30min
Milhojas de chocolate y caramelo
2 Std.
Profiteroles de tiramisú
4h
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4h
Roscas de choux de cacao
1 Std. 30 Min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min