Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
nebo 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
nebo 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1587 kJ / 379 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Salade met kip en spelt
1h 15min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.