Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
nebo 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
nebo 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1587 kJ / 379 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ijs van bevroren fruit
5 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1ωρ. 30 λεπτ.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 λεπτ.
Rauwe chocolade bietencake
Žádné hodnocení
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 λεπτ.
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Vegetarische bonenburger
1sa 20 dk
Moussaka met linzen
2ωρ. 20 λεπτ.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 λεπτ.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1ωρ.