
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bloemkool gehakt
- 140 g ui gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix en iets meer om te bestrooien
nebo 1 ½ tl gedroogde marjolein en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank ongezoet
nebo 600 g rijstmelk ongezoet - 50 g veganistische margarine om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 379 kcal / 1587 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Žádné hodnocení
Vegetarische Wellington
2hod. 10min
Moussaka met linzen
2hod. 20min
Indiase groentencurry
50min
Spinazierisotto met asperges
40min
Balletjes met aubergines
1hod.
Heerlijke herfstdressing
Žádné hodnocení
Zachte graanrepen
1hod.
Knapperige granola
2hod.
Pompoenrisotto met spek
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.