Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 143.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appelmoes
20min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Confituur van ananas en gember
40min
Omelet van eiwit
35min
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Žádné hodnocení
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Žádné hodnocení
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Boterhammen met spinazie pesto
1j 55 menit
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Quinoapuddings met frambozensaus
Žádné hodnocení
Slagroom
10 min