
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 141.3 kcal / 591.3 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 143.8 mg