Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Zalmsoufflé
1 godz.
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Vegetarische chili
1h 5min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min
Pompoenrisotto met spek
25 Min