Zařízení & příslušenství
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 25min.
3 porties
Suroviny
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
24 g
Kalorie
2352 kJ /
561 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Moussaka met linzen
2hod. 20min.
Ratatouille
40min.
Spaghetti carbonara
40min.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min.
Balletjes met aubergines
1hod.
Tomaat en basilicum kip quiche
1hod.
Gnocchi Tricolore
35min.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1hod. 30min.
Thaise rode curry
1hod.
Indiase groentencurry
50min.
Kip garam masala
50min.