Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g ui, cut in halves
- 40 g olijfolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- ½ tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 750 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 100 g rode linzen
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- 1 snuifje zout, adjust to taste
- 2 - 3 takjes verse koriander, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Indiase groentencurry
50min
Linzensoep met spinazie
50min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 dk
Goulash van linzen en champignons
45min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Žádné hodnocení
Ezogelin Soep
1h 5min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Linzenbrood
1 godz. 55 min