
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g ui cut in halves
- 40 g olijfolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper plus extra to taste
- ½ tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 750 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 100 g rode linzen
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- gemalen zwarte peper plus extra to taste
- 1 snuifje zout adjust to taste
- 2 - 3 takjes verse koriander leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 236 kcal / 991 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Stevige linzenchili
50min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Aardappelsoep met curry
35min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13hod. 30min
Vegetarische bruine rijst
40min
Indiase groentencurry
50min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Linzensoep met spinazie
50min