Zařízení & příslušenství
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porties
Suroviny
-
ui cut in halves150 g
-
olijfolie40 g
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
water750 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
rode linzen100 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste
-
zout adjust to taste1 snuifje
-
verse koriander leaves only, to garnish2 - 3 takjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
10 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Kikkererwtensoep met spinazie
40min.
Koken van bulgur
35min.
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min.
Linzenbrood
1hod. 55min.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min.
Linzensoep met spinazie
50min.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min.
Hongaarse champignonsoep
30min.
Vegetarische chili
1hod. 5min.
Rendang met Gele Kleefrijst
2hod. 45min.
Bulgur en rode linzensoep
50min.