Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa van radijzen
- 160 g rode radijsjes, schoongemaakt
- 1 rode ui (ong. 60 g), gehalveerd
- 10 g mosterd (ong. 1 tl)
- 25 g witte wijnazijn
- 35 g olijfolie
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 15 g kappertjes, uitgelekt
Broccoliburgers
- 460 g water
- 500 g broccoli, in roosjes
- 70 g rauwe amandelen, hele
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 20 g broodkruimels, veganistisch
- 30 g havermeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- olie, om te frituren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Gevulde groenten
1h 20min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Haverkoekjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Indiase groentencurry
50 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min