Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 15 g Öl
- 50 g Mandelmehl
- 350 g Ajvar
- 600 g Wasser (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Oregano
- 1 TL Paprika de la Vera
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
-
400
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
nebo 400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1122 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1h
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 min
Möhrensuppe mit Zimt
40 min
Rindfleischsuppe
40 min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 min
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 min
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25 min