Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
-
1
trozo de guindilla seca
nebo 1 pimienta de Cayena seca entera - 250 g de tomates cherry en mitades
- 30 g de tomate concentrado
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharadita de vinagre
- 4 hojas de albahaca fresca troceadas con la mano
- 20 g de piñones
- ½ cucharadita de azúcar (volitelně)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 150 g de ramilletes de brócoli pequeños
- 150 g de ramilletes de coliflor pequeños
- 1000 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones salpimentados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 930 kJ / 222 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 419.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenguado y verduras al vapor de alga kombu
30min
Salmón al vapor con verduras
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Salmón al vapor con salsa de tomate rosa y aceitunas y espárragos verdes
40min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rape a la jardinera
40min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min