Pencas de acelga con beicon y nueces

Pencas de acelga con beicon y nueces

4.4 47 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 40 g de nueces peladas
  • 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 125 g de dados de beicon ahumado
  • 500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 980 mg
Protein 10.3 g
Kalorie 973 kJ / 232.8 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 4.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...