![Pencas de acelga con beicon y nueces Pencas de acelga con beicon y nueces](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FED46CC0-1D55-4BA2-8E9A-DA6F1038BAC1/Derivates/6d506a2d-6807-424f-9cc9-6003a26ee236.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de nueces peladas
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 125 g de dados de beicon ahumado
- 500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 973 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 980 mg
Alternativní recepty
Salteado de repollo y calabaza
15min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Acelgas con bechamel
50min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Repollo salteado
25min
Acelgas con tomate
30min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Acelgas en adobillo
40min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Espinacas con patatas
30min