Crema de coliflor con bacalao y beicon

Crema de coliflor con bacalao y beicon

4.6 68 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 ración

Suroviny

  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de dados de beicon de aprox. 1 cm
  • 40 g de aceite de oliva
  • 600 g de ramilletes de coliflor de 2-3 cm
  • 600 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • ¼ de cucharadita de pimienta blanca molida
  • 500 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas, en trozos 3-4 cm

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1 mg
Protein 28 g
Kalorie 1438 kJ / 344 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...