Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de dados de beicon de aprox. 1 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 2-3 cm
- 600 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta blanca molida
- 500 g de lomo de bacalao fresco, sin piel ni espinas, en trozos 3-4 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de coliflor y brócoli
40 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min