Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 50 g Butter, in Stücken
-
50
g Ziegenmilch
nebo 50 g Milch - 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Ei
Rhabarberfülle
- 140 g Rhabarber, in Stücken
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 60 g Gelierzucker 2:1
Fertigstellung
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 Ei
- Weizenmehl, glatt, für die Arbeitsfläche
- 100 g Ziegenweichkäse (z.B. Picandou)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 839 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1h 30min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1h
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Kürbis-Pizza
1h
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1h 25min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35 min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1h
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15 min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min