Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di petto di pollo senza pelle, a striscioline (1 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1x4 cm)
- 1 cipollotto a rondelle sottili (2 mm)
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 4 uova
- 60 g di latte
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tritata
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di pomodorini a metà
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1065 kJ / 255 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1041 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 min
Omelette greca
35min
Involtini di tacchino con riso basmati
40 min
Insalata di pollo, fragole e fagiolini con glassa di balsamico
1h
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Cous cous alle verdure CucinaBarilla
25min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 Std. 50 Min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Torta salata patate e cipolle
55min