Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolle a metà
- 100 g di carote a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco senza semi, a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (volitelně)
-
200
g di polpo fresco, a pezzi (2 cm)
nebo 200 g di polpo surgelato, a pezzi (2 cm) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 300 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di zucchero grezzo
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
300
g di filetti di merluzzo
nebo 300 g di filetti di merluzzo surgelati - 100 g di vongole, fresche e pulite
- 150 - 200 g di code di mazzancolle
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1057 kJ / 253 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 657 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Calamari in umido
55 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Paella de marisco
1 godz. 20 min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55 min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55 min
Zuppa di fagioli e cozze
55 min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min