
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 652 kcal / 2728 kJ
- Protein
- 24.94 g
- Tuk
- 31.56 g
- Sacharidy
- 67.26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1hod. 5min
Risotto al tartufo
40min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1hod. 10min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1hod.
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6hod.
Lagane, ceci e vongole
30min
Lasagne pesce e verdure
1hod. 50min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35min
Trofie al sugo di pesce
1hod.
Risotto al ragù bianco di mare
30min