Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 24.94 g
- Sacharidy
- 67.26 g
- Tuk
- 31.56 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Risotto con fave, primosale, birra e fiori
1 Std.
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3h 20min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20min
Riso con polpo
1ωρ. 10 λεπτ.
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Riso integrale al tonno e carciofi
40 Min
Risotto al nero di seppia
35min