Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
TM6 TM5

Tortino di riso in salsa al Gorgonzola

3.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g di burro
  • 1000 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 120 g di fagiolini verdi freschi, mondati
  • 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
  • 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1636 kJ / 391 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
65 g
Tuk
11 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty