Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 120 g di fagiolini verdi freschi, mondati
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Purè di patate e bacon al curry
40 min
Zabaione al peperone rosso
20 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Pancia di maiale piccante con tofu e verdure
30 min
Picadillo (pasticcio di carne)
1h
Risotto con fegatini di pollo
40 min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1h
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1h
Salsa alla reggiana
15 Min