Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 120 g di fagiolini verdi freschi, mondati
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Salsa di cipolle e mele
30 Min
Risotto autunnale
50min
Pennette con crema all’uovo e tonno (Bimby Friend)
1h 30min
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli
25 Min
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1h 40min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 Min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1h 15min
Salsa appetitosa
10 Min
Risotto con salampatata
35min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 godz. 15 min
Tagliatelle di nonna Marietta
1 Std.