
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 120 g di fagiolini verdi freschi mondati
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 391 kcal / 1636 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
45min
Risotto Gorgonzola e cipolle caramellate (Bimby Friend)
35min
Crema di formaggio alla barbabietola
10min
Panada sarda
2hod. 55min
Garganelli chiodini e patate
50min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Pesto di ricotta e noci
10min
Taroz
1hod.
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Malloreddus alla campidanese
3hod.
Polenta al formaggio
1hod.