Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 120 g di fagiolini verdi freschi, mondati
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso e porri
30 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 dk
Risotto patate e rosmarino
40 dk
Polenta al formaggio
1sa
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 Std. 5 Min
Minestra di castagne
1 godz. 40 min
Risotto ai quattro formaggi
40 dk
Zabaione
15 Min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Champurrado
30 Min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50 dk
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 dk