Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 100 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2571.8 kJ / 614.5 kcal
- Protein
- 62.8 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1534.3 mg
Alternativní recepty
Cinghiale in umido
1u. 45min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Spaghetti con la bottarga
25min
Cacciucco
1u. 20min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Cozze al vino bianco
40min
Sugo di cozze e vongole
1u. 20min