Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Croccante con frutta secca
- 30 g di nocciole spellate
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mandorle pelate
- 300 g di zucchero di canna
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
Ganache al cioccolato
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
Pasta sfoglia
- 400 g di burro a fette
- 500 g di farina
- 200 g di acqua, freddo
- 80 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5229.5 kJ / 1249.9 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 122.4 g
- Tuk
- 89 g
- Nasycený tuk
- 51.1 g
- Vláknina
- 21.6 g
- Sodík
- 345.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 godz.
Cheesecake raw alle fragole
6u. 50min
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4h 30min
Salatini di Halloween
2h
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2h
Gelato biscotto alla fragola
4h
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Crostini ubriachi
30min
Torta margherita CucinaBarilla
1 Std.
Crostata ai frutti di bosco
2 Std. 30 Min
Tiramisù al caramello
4u. 50min
Torta della nonna
1 Std. 30 Min