Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Croccante con frutta secca
- 30 g di nocciole spellate
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mandorle pelate
- 300 g di zucchero di canna
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
Ganache al cioccolato
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
Pasta sfoglia
- 400 g di burro a fette
- 500 g di farina
- 200 g di acqua, freddo
- 80 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5229.5 kJ / 1249.9 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 122.4 g
- Tuk
- 89 g
- Nasycený tuk
- 51.1 g
- Vláknina
- 21.6 g
- Sodík
- 345.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Gelato fior di latte
16h 25min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Filetto di manzo con burro all'aglio ed erbe aromatiche
2sa 15 dk
Gelato biscotto al mascarpone
4 Std.
Torta del cardinale
3sa 30 dk
Semifreddo al cioccolato (per 1 persona)
3h 20min
Tortine al cioccolato
1h 25min
Fritto misto di verdure e baccalà
45 Min
Gelato biscotto cioccostelle
3 Std.
Torta al cioccolato CucinaBarilla
1h