Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Croccante con frutta secca
- 30 g di nocciole spellate
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mandorle pelate
- 300 g di zucchero di canna
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
Ganache al cioccolato
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
Pasta sfoglia
- 400 g di burro a fette
- 500 g di farina
- 200 g di acqua, freddo
- 80 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5229.5 kJ / 1249.9 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 122.4 g
- Tuk
- 89 g
- Nasycený tuk
- 51.1 g
- Vláknina
- 21.6 g
- Sodík
- 345.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)
50 Min
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1h 30min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8 godz.
Cassatelle pasquali
2h 50 min
Crema agli agrumi e meringa
Žádné hodnocení
Gelato biscotto gianduia
7h
Torta gelato ai frutti rossi e biscotti
6h 20min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Muffin al limone (senza glutine)
1h 15min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema chantilly
35 Min