Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di Fontina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 50 - 60 g di latte
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 638.3 kJ / 152.7 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 63.9 mg
Alternativní recepty
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 godz.
Crostata con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1u. 10min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min.
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2 godz.
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min.
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Trittico d'autore
2 godz.
Crema di burrata con verdure
1u. 5min