
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di Fontina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 50 - 60 g di latte
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 152.7 kcal / 638.3 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 63.9 mg
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Quiche ai funghi e Fontina
1hod. 30min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2hod.
Trittico d'autore
2hod.
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5hod.
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35min
Nidi di zucchine e speck
50min
Bicchierini capresi
30min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1hod. 30min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Polpettone con crema di peperoni
55min