Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma

Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma

4.0 35 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • burro q.b.
  • di Parmigiano reggiano
    50 g
  • di Fontina
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi porcini freschi a pezzi
    350 g
  • di latte
    50 - 60 g
  • uova
    2
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 152.7 kcal / 638.3 kJ
Protein 9.8 g
Tuk 11.8 g
Sacharidy 2.2 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 63.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...