
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffeln
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, festkochend in Scheiben (5 mm)
Kräuterbutter
- 1 Knoblauchzehe klein
- 1 Zwiebel klein, halbiert
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 geh. EL Schnittlauch in Röllchen
- 150 g Butter weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Rumpsteak und Fertigstellung
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Rumpsteaks (à 200 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Braten
- 2 Zwiebeln in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schinkenspeckwürfel
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1132 kcal / 4737 kJ
- Protein
- 94 g
- Tuk
- 61 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Sodík
- 2241 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1hod. 15min
Gulasch
2hod.
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2hod.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Spaghetti Carbonara
25min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Low Meat Bolognese
1hod.
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1hod. 15min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Pasta- und Pizzasauce
30min