Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk, très froid
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de tomates, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 15 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 467.1 kJ / 112.8 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 125.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 godz. 30 min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4sa 30 dk
Cannelés au thon
40 Min
Verrines printanières
25 min.
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Cheesecake au saumon
4h
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min