Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk, très froid
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de tomates, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 15 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 467.1 kJ / 112.8 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 125.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Gaspacho aux petits légumes
20 Min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 godz. 35 min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Crumble au foie gras
1ωρ. 10 λεπτ.
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 godz. 30 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min