
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk très froid
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de tomates coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 15 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 112.8 kcal / 467.1 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 125.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines de crème d'asperges
2hod. 35min
Verrines printanières
25min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2hod. 35min
Verrine aux trois poivrons
55min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1hod. 35min
Mousse à l'avocat
15min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Mousse au citron vert façon mojito
3hod. 15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2hod. 20min
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min