Zařízení & příslušenství
苦瓜滷梅乾菜
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
薑20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切段(約1.5公分)100 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切塊(約3公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.073 g
Kalorie
514 kJ /
122 kcal
Tuk
8.582 g
Vláknina
3.367 g
Sacharidy
10.545 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan