苦瓜滷梅乾菜
TM5 TM6

苦瓜滷梅乾菜

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 薑
  • 50 克 油
  • 100 克 梅干菜乾 ,洗淨,切段(約1.5公分)
  • 600 克 苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊(約3公分)
  • 200 克 水
  • 50 克 醬油
  • 20 克 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
514 kJ / 122 kcal
Protein
2.073 g
Sacharidy
10.545 g
Tuk
8.582 g
Vláknina
3.367 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty