
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 克 大黃瓜 ,去皮,切段(約5公分)
- 300 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 太白粉
- 1 顆 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 蟹肉棒 ,剝絲
- 10 顆 新鮮甜豌豆
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 226 kcal / 949 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 18.84 g
- Sacharidy
- 5.34 g
- Vláknina
- 1 g