Zařízení & příslušenství
黃瓜鑲肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
大黃瓜 去皮,切段(約5公分)600 克
-
豬絞肉300 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 剝絲10 克
-
新鮮甜豌豆10 顆
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.9 g
Kalorie
949 kJ /
226 kcal
Tuk
18.84 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5.34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan