黃瓜鑲肉

黃瓜鑲肉

4.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份

Suroviny

  • 大黃瓜 去皮,切段(約5公分)
    600 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蟹肉棒 剝絲
    10 克
  • 新鮮甜豌豆
    10 顆
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.9 g
Kalorie 949 kJ / 226 kcal
Tuk 18.84 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 5.34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...