Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 水
- 130 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
-
60
克 塊根芹菜 ,切塊
nebo 60 克 西洋芹 ,取莖,切塊 -
25
克 新鮮巴西利葉 ,只取葉子
nebo 25 克 西洋芹葉 -
1
塊 雞高湯塊
nebo 1 茶匙 雞高湯醬 - 600 克 去皮去骨雞胸肉 ,切長條(5x2公分)
- ½ 茶匙 鹽 ,可多備一些調味用
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,可多備一些調味用
- 150 克 蘑菇 ,切片
- 30 克 麵粉
- 100 克 鮮奶油
- 1 茶匙 烏斯特調味醬 (volitelně)
- 1 茶匙 檸檬汁
- 30 克 奶油 ,切塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g