Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de courgettes, coupées en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de bacon, coupé en dés (environ 2 cm)
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli (14-15 minutes de cuisson)
- 820 g d'eau
-
1
cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 3 - 4 feuilles de basilic frais, hachées
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2283.7 kJ / 545.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1292.2 mg
Alternativní recepty
Risotto au potimarron
1h
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min.
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto
30 Min
Boulettes courgette-mozzarella
45 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min