Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de courgettes, coupées en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de bacon, coupé en dés (environ 2 cm)
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli (14-15 minutes de cuisson)
- 820 g d'eau
-
1
cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 3 - 4 feuilles de basilic frais, hachées
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2283.7 kJ / 545.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1292.2 mg
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au chou-fleur
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 menit
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 menit
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 menit
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 menit
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 menit