Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de potimarron, coupé en dés
- 900 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 90 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2342 kJ / 560 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Risotto au chou-fleur
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Risotto à la betterave
30min
Risotto au potiron
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min