Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de potimarron, coupé en dés
- 900 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 90 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2342 kJ / 560 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au potiron
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min