Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de céleri branche, coupé en morceaux (3 cm)
- 50 g de carotte, coupée en morceaux (3 cm)
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g de viande de veau dénervée, en morceaux (3 x 3 cm)
- 60 g de vin blanc sec
- 300 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en cubes (3 x 3 cm)
- 200 g de tomates entières pelées au jus, concassées
- 180 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pomme, coupée en tranches (0,5 cm)
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1233.8 kJ / 294.8 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 417.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulasch
50min
Sarcives au porc
1 Std. 35 Min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Poulet aux dattes, olives et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Mijoté de bœuf aux carottes
1 Std.
Ragoût de bœuf aux légumes
2h 20 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 Std. 45 Min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min