Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de tomates confites
- 10 g de basilic frais
- 130 g de fromage frais, type St Môret®
- 100 g de mozzarella à cuire, en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 800 g de rôti de porc, dans le filet
- 8 - 10 tranches fines de lard fumé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4019 kJ / 970.7 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 88 g
- Nasycený tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 326.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet au vin rouge
55 Min
Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes
1 godz. 5 min
Rôti de veau à l'italienne
1 godz. 15 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45 min
Poulet au jasnières
1 godz. 25 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 godz. 25 min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 godz. 10 min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50 min