Zařízení & příslušenství
金沙苦瓜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
鹹蛋1 顆
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
苦瓜 去內膜,切片(約1公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
水20 克
-
蔥 切段(約1公分)1 枝
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)½ 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
770.6 mg
Protein
11.9 g
Kalorie
1464.5 kJ /
350.3 kcal
Tuk
25.3 g
Vláknina
13.9 g
Sacharidy
28.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan