Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蒜頭
- 10 克 新鮮辣椒
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔, 切片
- 100 克 雞胸肉, 切片
- 100 克 蝦仁, 去腸泥
- 150 克 新鮮竹筍, 切片
- 100 克 綠色花椰菜
- 10 克 新鮮香菇, 切塊
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 醬油
- ¼ 茶匙 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Protein
- 10.302 g
- Sacharidy
- 4.084 g
- Tuk
- 2.941 g
- Vláknina
- 1.957 g